Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjokoladekake i appelsiner oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjokoladekake i appelsiner



Sjokoladekake i appelsiner oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Ta med litt kakerøre i en plastflaske eller termos og et par appelsiner i sekken, og bak kjempegode kaker i appelsinskall over bålet på påskefjellet eller i skogen. Selvsagt kan du legge dem på grillen eller i ovnen også.

Oppskriften inneholder 265 Kalorier, 30 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladekake i appelsiner er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkappelsin

Kakerøre:

3stkegg
3dlsukker
4dlhvetemel
4sskakaopulver
3tsbakepulver
2tsvaniljesukker
2dlsoyaolje
3dlmelk
4stkgrovhakkede valnøttkjerner




Næringsdeklarasjon for Sjokoladekake i appelsiner!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier264.641 041.90Kcal
Protein4.4017.32gram
Karbohydrat30.02118.19gram
Kostfiber1.385.43gram
Fett13.8054.33gram
Mettet fett2.329.13gram
Salt0.371.45gram
Pris på oppskriftenKr 2.43Kr 9.57Kroner
Hele oppskriften veier1 575 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk sammen egg og sukker.
Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Ha melk, olje og egg/sukkerblandingen opp i bollen med de tørre ingrediensene og rør det sammen til en jevn kakerøre.
Del appelsinene i to slik at du har fire halve. Skrap ut det meste av innmaten f.eks. med en skje. Hakk opp appelsinkjøttet og ha i røren. Erstatt litt av saften i kakerøren med litt appelsinsaft. Det setter en fin smak på kaken.
Hell kakerøren i appelsinskallene. NB. Ikke fyll mer enn 3/4 fullt.
Grovhakk valnøtter og ha på toppen av røren.

Steking i ovn:
Sett appelsinene på bakebrett slik at de står rett og støtt. Stek appelsinene på 200 grader i 15-20 minutter. Det er forskjell på ovnene, så følg med.

Steking på bål og grill:
Pakk hver appelsin i aluminiumsfolie og pakk rundt slik at det er rom for å heve. Ikke pakk helt tett, men ha en liten åpning slik at luft kommer både ut og inn. Sett hver appelsinpakke i glørne - rett og stødig, og stek dem i 15-20 minutter. Sjekk pakkene innimellom.
Spises med skje rett fra skallet mens de fremdeles er litt lune.
Er det mere kakerøre igjen, så kan du enten bake flere appelsiner, eller en vanlig kake ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 32323)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Innlagt dato:2017-04-04
Oppdatert dato:2017-04-04
Lesere: 1488 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladekake i appelsiner ny.Sjokoladekake i appelsiner ny.
Denne retten har 185,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake i appelsiner.Sjokoladekake i appelsiner.
Denne retten har 264,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.