Fotograf:Norwegian Seafood Council Prøv en klassisk og digg Skagenrøre med reker, løyrom og dill på brødskiva
Oppskriften inneholder 206 Kalorier, 8 g Karbo, 11 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pill rekene, eller bruk ferdig pillede.
Finhakk løken og halvparten av dillen.
Rør sammen creme fraiche, majones, og smak til med sitronsaft.
Vend inn reker, ¾ av rognen, rødløk og dill.
Skjær baguetten i skiver. Lag toast hvis du ønsker det, eller bruk den fersk.
Dander salat og skagenrøre på skivene, og topp med resten av rognen, sitronskiver og dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 22870)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2006-10-02
Oppdatert dato:2021-07-09