Skalldyrsaus til spaghetti





Skalldyrsaus til spaghetti inneholder 129 Kalorier, 16 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Skalldyrsaus til spaghetti har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skalldyrsaus til spaghetti er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkløk
3ssolivenolje
1boks(er)tomater, 450 g
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1bunt(er)persille
1boks(er)blåskjell
Ca 12stkoliven, fylte
300grtråd-eller båndspaghetti


Annonse



Næringsdeklarasjon for Skalldyrsaus til spaghetti!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.45504.60Kcal
Protein7.8730.68gram
Karbohydrat15.5060.42gram
Kostfiber1.746.78gram
Fett3.6114.07gram
Mettet fett0.491.91gram
Salt0.391.51gram
Pris på oppskriftenKr 5.43Kr 21.17Kroner
Hele oppskriften veier1 559 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og hakk løken og surr den i oljen i en gryte. Tilsett tomatene med saften fra boksen og mos dem med visp. Finklipp persillen og ha den, litt salt og nymalt pepper i sausen. La sausen koke uten lokk over svak varme i ca 20 minutter. Svak eventuelt til med tomatpuré.

La blåskjellene renne godt av seg. Skjær olivenene i skiver. Bland forsiktig oliven og blåskjell i sausen og la alt bli gjennomvarmt. Kok imens spaghettien etter anvisningen på pakken.

Server sausen ved siden av eller hell den over spaghettien. Revet ost hører med, gjerne også en bolle frisk grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7660)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 1637 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.