Skotske ostebaps Osterundstykker



Skotske ostebaps Osterundstykker inneholder 282 Kalorier, 30 g Karbo, 12 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Skotske ostebaps Osterundstykker har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skotske ostebaps Osterundstykker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5016 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
15grgjær
3dllunken melk og vann
450grhvetemel
1tssalt
50grsmør
1stkegg
250grcheddarost, revet




Kalorier og næringsinnhold i Skotske ostebaps Osterundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier281.553 174.31317.43Kcal
Protein12.10136.4213.64gram
Karbohydrat29.99338.1233.81gram
Kostfiber2.1023.682.37gram
Fett12.11136.5313.65gram
Mettet fett7.2081.188.12gram
Salt1.1512.941.29gram
Pris på oppskriftenKr 4.92Kr 55.47Kr 5.55.-
Hele oppskriften veier1 127 totalt1 127 pr porsj113 pr stk gram
Energiprosent fra karbo42,6 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Løs gjæren opp i melk- og vannblandingen og sett den på et varmt sted til det begynner å danne seg bobler. Bland mel og salt og smuldre inn smøret. Tilsett gjærblandingen, 1 pisket egg og kna til en smidig deig. Er deigen for løs, tilsettes mer mel.
Dekk deigen til og sett den lunt til den har hevet til dobbelt størrelse. Slå deigen ned og bland deretter inn osten og kna videre til osten er jevnt fordelt.

Form deigen til 2 «baps», dvs. lag to runde boller som klemmes ned til 2 cm høye småbrød. Når brødene har hevet seg stikkes tre fingre lett ned i midten av deigen. Stekes i 20-25 minutter ved 200°C.

Til osterundstykker deles deigen inn i 8-10 rundstykker som settes til etterheving. Stekes i 15-20 minutter ved 200°C.

Osterundstykkene deles på midten og fylles som burgere med grønnsakkaker, salat/spirer og stekt løk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24885)
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-21
Oppdatert dato:2008-05-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lettvinte Osteboller.Lettvinte Osteboller.
Denne retten har 281,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.Ost- og skinkehorn.
Denne retten har 273,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt brødrull.Fylt brødrull.
Denne retten har 242,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.Ostesnurrer.
Denne retten har 259,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke og ostebrød.Skinke og ostebrød.
Denne retten har 262,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.