Fotograf:
Mat.no
Ostesnurrer inneholder
259 Kalorier,
23 g Karbo,
10 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Ostesnurrer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostesnurrer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7992 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostesnurrer med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 259.17 | 3 481.48 | 145.06 | Kcal |
Protein | 9.61 | 129.09 | 5.38 | gram |
Karbohydrat | 23.07 | 309.90 | 12.91 | gram |
Kostfiber | 2.80 | 37.61 | 1.57 | gram |
Fett | 13.65 | 183.36 | 7.64 | gram |
Mettet fett | 4.94 | 66.36 | 2.76 | gram |
Salt | 1.14 | 15.33 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.73 | Kr 50.11 | Kr 2.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 343 totalt | 1 343 pr porsj | 56 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
snurrer
Smelt smøret og hell i melken. Rør gjæren ut med litt av den lunkne væsken i bakebollen.Rør inn sammenvispet egg. Tilsett salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse. Lag fyllet mens deigen hever. Mal mandlene eller hakk dem. Hakk oliven og hvitløk. Finhakk urtene. Bland alt med ost og egg.
Kjevle deigen til et rektangel, 40x50 cm og smør på fyllet. Rull leiven fast sammen fra langsiden og del den i 24 skiver. Legg dem på stekebrettet og la dem heve 20 minutter. Stek dem. Server nystekte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 282)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift