Fylt brødrull



Fylt brødrull oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En slik rull kan man fylle med akkurat det man selv vil. Denne oppskriften er nok noe inspirert av det italienske kjøkken.

Oppskriften inneholder 243 Kalorier, 15 g Karbo, 17 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt brødrull er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3157 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5dllettmelk
25grgjær
1,5ssolivenolje
0,5tssalt
150grsammalt hvete, fin
100grsiktet speltmel

Fyll:

1feddhvitløk
100grfriske urter
300grrevet hvitost
150grspekeskinke




Kalorier og næringsinnhold i Fylt brødrull med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier242.542 415.70402.62Kcal
Protein17.18171.1128.52gram
Karbohydrat15.32152.5925.43gram
Kostfiber3.4434.265.71gram
Fett11.74116.9319.49gram
Mettet fett5.9359.069.84gram
Salt2.2222.103.68gram
Pris på oppskriftenKr 11.37Kr 113.25Kr 18.87.-
Hele oppskriften veier996 totalt996 pr porsj166 pr stk gram
Energiprosent fra karbo25,26 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Varm melken fingervarm, ca 37 °C. Rør ut gjær i litt av den lunkne melken. Tilsett resten av melken sammen med olje og salt. Tilsett mel og elt deigen godt sammen for hånd eller i maskin. Forhev deigen i ca 20 minutter eller til dobbelt størrelse.
Ha deigen ut på et melet bakebord og kjevle den til et rektangel. Speltmelet er litt mer klissete å jobbe med enn vanlig mel.
Hakk opp hvitløk sammen med krydderet. Fordel blandingen på deigen. Strø over ost, og legg over spekeskinke. Rull sammen som en kringle. La den få etterheve i ca 30 minutter. Klipp den gjerne opp som en klippekrans.

Stekes i forvarmet ovn på ca 180 °C i ca 15 minutter. Serveres gjerne lun.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30430)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-16
Oppdatert dato:2013-05-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lettvinte Osteboller.Lettvinte Osteboller.
Denne retten har 281,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke og ostebrød.Skinke og ostebrød.
Denne retten har 262,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.Ost- og skinkehorn.
Denne retten har 273,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt brødrull.Fylt brødrull.
Denne retten har 242,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.Ostesnurrer.
Denne retten har 259,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.