Fotograf:
Melk.no
En slik rull kan man fylle med akkurat det man selv vil. Denne oppskriften er nok noe inspirert av det italienske kjøkken. Oppskriften inneholder
243 Kalorier,
15 g Karbo,
17 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt brødrull er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3157 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fylt brødrull med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.54 | 2 415.70 | 402.62 | Kcal |
Protein | 17.18 | 171.11 | 28.52 | gram |
Karbohydrat | 15.32 | 152.59 | 25.43 | gram |
Kostfiber | 3.44 | 34.26 | 5.71 | gram |
Fett | 11.74 | 116.93 | 19.49 | gram |
Mettet fett | 5.93 | 59.06 | 9.84 | gram |
Salt | 2.22 | 22.10 | 3.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.37 | Kr 113.25 | Kr 18.87 | .- |
Hele oppskriften veier | 996 totalt | 996 pr porsj | 166 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
Varm melken fingervarm, ca 37 °C. Rør ut gjær i litt av den lunkne melken. Tilsett resten av melken sammen med olje og salt. Tilsett mel og elt deigen godt sammen for hånd eller i maskin. Forhev deigen i ca 20 minutter eller til dobbelt størrelse.
Ha deigen ut på et melet bakebord og kjevle den til et rektangel. Speltmelet er litt mer klissete å jobbe med enn vanlig mel.
Hakk opp hvitløk sammen med krydderet. Fordel blandingen på deigen. Strø over ost, og legg over spekeskinke. Rull sammen som en kringle. La den få etterheve i ca 30 minutter. Klipp den gjerne opp som en klippekrans.
Stekes i forvarmet ovn på ca 180 °C i ca 15 minutter. Serveres gjerne lun.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30430)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-16
Oppdatert dato:2013-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift