Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ost- og skinkehorn oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ost- og skinkehorn



Ost- og skinkehorn oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Slike horn er godt både som matpakke, turmat, i barnebursdag eller på en kosekveld. Det fine er at du kan fryse dem og ta dem opp etter behov.

Oppskriften inneholder 272 Kalorier, 30 g Karbo, 13 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sesam, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ost- og skinkehorn er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
18skive(r)kokt skinke
36skive(r)hvitost
2stkegg til pensling
2dlsesamfrø eller valmuefrø til pynt

Gjærdeig:

1kghvetemel
1pakketørrgjær
2sssukker
1tssalt
65grmargarin
2,5dlmelk
3dlvann




Kalorier og næringsinnhold i Ost- og skinkehorn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier271.526 893.57382.98Kcal
Protein12.64320.9117.83gram
Karbohydrat30.30769.2842.74gram
Kostfiber2.0953.062.95gram
Fett10.62269.6314.98gram
Mettet fett4.68118.826.60gram
Salt0.7519.101.06gram
Pris på oppskriftenKr 3.73Kr 94.70Kr 5.26.-
Hele oppskriften veier2 539 totalt2 539 pr porsj141 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 horn

Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.
Hvis du baker for hånd uten kjøkkenmaskin, kan det være greit å holde igjen noe av melet.
Del deigen i tre. Kjevle ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.
Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 minutter.
Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø.
La dem steke på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32964)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Innlagt dato:2017-04-11
Oppdatert dato:2017-04-11
Lesere: 2866 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinke og ostebrød.Skinke og ostebrød.
Denne retten har 260,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt brødrull.Fylt brødrull.
Denne retten har 242,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettvinte Osteboller.Lettvinte Osteboller.
Denne retten har 279,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.Ostesnurrer.
Denne retten har 257,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.Ost- og skinkehorn.
Denne retten har 271,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.