Fotograf:
Alf Børjesson
Skreilasagne med glaserte grønnsaker inneholder
113 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Skreilasagne med glaserte grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skreilasagne med glaserte grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3584 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skreilasagne med glaserte grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.20 | 674.20 | Kcal |
Protein | 7.80 | 46.46 | gram |
Karbohydrat | 9.65 | 57.47 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 7.03 | gram |
Fett | 4.56 | 27.16 | gram |
Mettet fett | 2.37 | 14.12 | gram |
Salt | 0.15 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.14 | Kr 42.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 382 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 170 grader C.
Lag fyldig hvit saus av smør, mel og melk. La den småkoke i 5 minutter og smak den til med salt og pepper. Rør inn én eggeplomme om gangen. Skjær fisken i terninger og rør dem forsiktig i sausen sammen med purreringer. Kok lasagneplatene etter anvisningen på pakken og la dem renne godt av.
Visp eggehvitene stive og vend dem i sausen. Fyll massen i smurt form lagvis med lasagneplater, dryss brød på toppen og stek lasagnen ved 170 grader C til den er gyllen og fast.
Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann, skjær dem i pene biter og vend dem i smør. Server lasagnen med grønnsakene til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23607)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-13
Oppdatert dato:2007-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift