Sommertapas
La deg inspirere av den spanske tapas-tradisjonen og inviter til sommertapas på varme sommerkvelder. Sett gjerne fram små skåler med oliven, ostebiter, god olje, balsamico, tzatziki, aïoli, grissini og godt brød. Et lite glass kald sherry passer også utmerket til tapas. Oppskriften inneholder
159 Kalorier,
9 g Karbo,
15 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Små ”paellaboller” er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5432 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Små ”paellaboller” med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 159.22 | 1 007.19 | 83.93 | Kcal |
Protein | 15.32 | 96.91 | 8.08 | gram |
Karbohydrat | 9.28 | 58.70 | 4.89 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 6.77 | 0.56 | gram |
Fett | 6.52 | 41.24 | 3.44 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 3.67 | 0.31 | gram |
Salt | 0.40 | 2.54 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.31 | Kr 46.24 | Kr 3.85 | .- |
Hele oppskriften veier | 633 totalt | 633 pr porsj | 53 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
Surr løken i olje til den blir myk og blank. Tilsett alle ingrediensene og bland sammen. Form små, runde boller og legg hver bolle på en skive spekesnacks. Pynt med en reke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24028)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift