Smørbrødkake





Smørbrødkake inneholder 275 Kalorier, 21 g Karbo, 9 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Smørbrødkake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Smørbrødkake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkrundt brød.(Brød stekt i 24 cm rund kakeform
500grrøkelaks
0,5dlvanlig sennep
1tsfransk sennep
2tssukker
1dlolivenolje
0,75dllettrømme
2stkepler
0,75dlhakket dill eller persille
1dashsmør
strimlet issalat

Pynt:

2dlcrème fraiche
1tssennep
Ca 8ssmajones
ev. litt salt
noen dillkvaster
1stksitron


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Smørbrødkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier275.365 857.60976.27Kcal
Protein9.09193.3732.23gram
Karbohydrat21.49457.1576.19gram
Kostfiber1.3729.144.86gram
Fett16.70355.2559.21gram
Mettet fett4.2991.2615.21gram
Salt1.1624.644.11gram
Pris på oppskriftenKr 8.18Kr 174.01Kr 29.00.-
Hele oppskriften veier2 127 totalt2 127 pr porsj355 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Fisken (ca. halvparten ) skjæres i småbiter elle fine strimler.Resten er til pynt. Rør sennepen sammen med sukker. Spe med oljen litt etter litt under krafteg pisking.Vend lettrømmen forsiktig inn i sausen. Skrell eplen og skjær dem i bitte små terninger og bland dem inn i sausen sammen med dill/persille og laksestrimler. Del brødet på langs i 3 deler.

Strimle og skyll salaten. La den renne godt av. Ha litt smør på 2 av bunnene og dekk begge med salat. Fordel laksesalaten over den grønne salaten og legg delene oppå hverandre med den siste delen på toppen.

Pyntingen:
Rør alle ingrediensene sammen til en krem som strykes på sidene og toppen av kaken. Dekk sidene med med lakseskiver og legg resten av laksen på toppen, gjerne i fint mønster ( tekanter/ firkanter eller lakseroser )sammen med dillkvaster.Sitronbåter serveres til og gjerne pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2687)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere: 15803 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.