Fotograf:Funksjonell mat Bruk ferske eller frosne blåbær til å bake en delikat og kjempeenkel blåbærsmuldrepai!
Du kan også bruke andre bær eller frukter, f.eks. epler, pærer eller plommer.
Bland ingrediensene til deigen i en bolle. Bruk en gaffel eller food processor, den vil hakke nøttene samtidig. Legg bærene i en form, og bland med potetmel og Sukrin. Dryss smuldredeigen over.
Stekes ved 225 grader i ca. 25 minutter.
Serveres gjerne med is eller vaniljekesam.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 24440)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte Diett/allergi:
Diabetes mat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-03-31
Oppdatert dato:2017-03-31