Solbær mousse inneholder
193 Kalorier,
25 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Solbær mousse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Solbær mousse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7255 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Solbær mousse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.55 | 662.80 | Kcal |
Protein | 4.88 | 16.80 | gram |
Karbohydrat | 25.45 | 87.60 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 7.50 | gram |
Fett | 7.43 | 25.58 | gram |
Mettet fett | 4.02 | 13.84 | gram |
Salt | 0.10 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.55 | Kr 25.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 377 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt hvit og mørk sjokolade hver for seg. Spray formfett på et transparent-ark og lag gitter-mønster med hvit sjokolade. Smør på et tynt lag mørk sjokolade og sett transparent-arket i en stålring. Avkjøles.
Passér solbær gjennom en sikt. Pisk egg og sukker luftig. Bløtlegg og smelt gelatin. Ha gelatin i solbærpuréen og bland denne i eggedosisen. Rør yoghurt forsiktig inn. Ha denne blandingen i sjokoladeformene. Sett på frys.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8682)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift