Sopp-pizza





Sopp-pizza inneholder 130 Kalorier, 13 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Sopp-pizza har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sopp-pizza er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner

Ingredienser til deigen:

2ssolivenolje
1,5dlvann, lunkent
0,5pakkegjær
0,5tssalt
4,5dlhvetemel

Fyll:

1litersopp (bruk gjerne kantareller, piggsopp, steinsopp, eller annet du har funnet. Kremler er også mege
1stk storgul løk, finhakket 4 store tomater, skåret i skiver
2dltomatpure
1boks(er)med hakkede tomater
2tsoregano
2tsbasilikum
Salt og pepper
6dlost, reven


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sopp-pizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.541 160.94Kcal
Protein6.7260.22gram
Karbohydrat13.46120.63gram
Kostfiber1.6414.70gram
Fett5.0645.35gram
Mettet fett2.5723.03gram
Salt0.484.33gram
Pris på oppskriftenKr 3.75Kr 33.61Kroner
Hele oppskriften veier1 792 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle pizzeriaer serverer pizza med sopp, men svært ofte brukes dyrkede varianter. I verste fall sopp fra boks, som er nærmest smakløst. Prøv derfor å lage din egen sopp-pizza, hvor fangsten fra siste sopptur anvendes til en rett også barna elsker.

Tilsett gjæren til det lunkne vannet, tilsett salt, olje og mel. Arbeid den godt sammen, og la den heve på et lunt sted i 1 time.

Mens deigen hever, freser du løken lett i olivenolje. Bland hakkede tomater med tomatpuré. Når deigen har hevet, kjevles den ut til en stor pizza, som dekker stekeplaten

Så smører du på blandingen av tomater og tomatpuré. Deretter legges tomatene på, og soppen strøs utover. Strø også over krydder og ost. Pizzaen stekes midt i ovnen ved ca 225 grader, i 15-20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Soppgleder
(Intern: 2118969022)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-07-14
Oppdatert dato:2005-07-14
Lesere: 4382 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.