Sopp ragu inneholder
43 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sopp ragu har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sopp ragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9693 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sopp ragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 43.08 | 193.59 | Kcal |
Protein | 1.46 | 6.56 | gram |
Karbohydrat | 1.85 | 8.31 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 9.62 | gram |
Fett | 2.84 | 12.76 | gram |
Mettet fett | 1.74 | 7.82 | gram |
Salt | 0.31 | 1.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.55 | Kr 24.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 798 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær alle de rensede sopp i mindre stykker.
Rist hakkede løk, skivet purre og til sist sopp i fettstoffet i en gryte.
Hell buljongen i og la det snurre i 20 min.
Rør creme fraichen i, varm igjennom og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Dryss rikeligt hakket persille på, når retten serveres.
Løse ris eller pasta kan serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 19337)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-04-22
Oppdatert dato:2005-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift