Fotograf:
Vita Hjertego
Risotto med sopp 1 inneholder
95 Kalorier,
13 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Risotto med sopp 1 har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Soya, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Risotto med sopp 1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Risotto med sopp 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.94 | 266.39 | Kcal |
Protein | 2.77 | 7.77 | gram |
Karbohydrat | 13.43 | 37.68 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 1.74 | gram |
Fett | 2.55 | 7.15 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 1.91 | gram |
Alkohol | 0.85 % | | | |
Salt | 0.31 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 13.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 122 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Del soppen i skiver og brun den lett i flytende Vita hjertego’ margarin. Brun i flere omganger.
Tilsett sjalottløk, hvitløk, salt og pepper. Sett til side.
Varm 1 ss flytende Vita hjertego’ margarin i en kjele eller høy panne. Tilsett risen og la den frese i fettet et øyeblikk. Tilsett hvitvinen og la den koke inn. Rør hele tiden.
Smuldre i grønnsaksbuljongblokken og tilsett halvparten av vannet.
Kok opp. Rør hele tiden.
Legg på lokk og la risen koke ved svak varme ca 10 minutter.
Spe med resten av kraften. Rør godt og tilsett soppen.
Kok risen i ca 30 minutter ved svak varme eller etter anvisningen på pakken. Rør i risottoen en gang imellom.
Tilsett ertene og parmesanosten.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Når risottoen er ferdig, skal grynene være myke og kremaktige – ikke tørre.
Vend gjerne inn Vita Pro.aktiv i en porsjon av risottoen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24317)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-25
Oppdatert dato:2007-09-25
Lesere:
4154 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift