Risotto med sopp 1



Risotto med sopp 1 oppskrift.
Fotograf: Vita Hjertego
Risotto med sopp 1 inneholder 94 Kalorier, 13 g Karbo, 3 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Risotto med sopp 1 har beregnet å ha følgende allergener Melk, Soya, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Risotto med sopp 1 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4452 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grsopp (én sort eller blanding)
3stksjalottløk, hakket
1feddhvitløk, finhakket
2ssVita hjertego flytende margarin
Salt og pepper
2dlrundkornet ris eller spesiell risotto-ris
1dlhvitvin, tørr
Ca 4,5dlgrønnsaksbuljong (1 blokk + vann)
Ca 1,5sspersille, hakket
1ssfrisk timian, hakket
3ssparmesanost, revet
Litt sitronsaft




Næringsdeklarasjon for Risotto med sopp 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94.13264.12Kcal
Protein2.777.77gram
Karbohydrat13.4337.68gram
Kostfiber0.621.74gram
Fett2.466.90gram
Mettet fett0.681.91gram
Alkohol0.85 %
Salt0.310.86gram
Pris på oppskriftenKr 4.70Kr 13.19Kroner
Hele oppskriften veier1 122 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo57,07 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del soppen i skiver og brun den lett i flytende Vita hjertego’ margarin. Brun i flere omganger.

Tilsett sjalottløk, hvitløk, salt og pepper. Sett til side. Varm 1 ss flytende Vita hjertego’ margarin i en kjele eller høy panne. Tilsett risen og la den frese i fettet et øyeblikk. Tilsett hvitvinen og la den koke inn. Rør hele tiden.
Smuldre i grønnsaksbuljongblokken og tilsett halvparten av vannet.
Kok opp. Rør hele tiden.

Legg på lokk og la risen koke ved svak varme ca 10 minutter. Spe med resten av kraften. Rør godt og tilsett soppen.

Kok risen i ca 30 minutter ved svak varme eller etter anvisningen på pakken. Rør i risottoen en gang imellom. Tilsett ertene og parmesanosten.

Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Når risottoen er ferdig, skal grynene være myke og kremaktige – ikke tørre.

Vend gjerne inn Vita Pro.aktiv i en porsjon av risottoen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Vita Hjertego
(Intern: 24317)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-25
Oppdatert dato:2007-09-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vegetar viltgryte.Vegetar viltgryte.
Denne retten har 66,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med sopp 1.Risotto med sopp 1.
Denne retten har 94,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quorn og sopp stroganoff.Quorn og sopp stroganoff.
Denne retten har 97,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stroganoff med sopp.Stroganoff med sopp.
Denne retten har 119,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.