Fotograf:Meny Klassisk og god gryterett. En vegetarisk oppskrift på sopp stroganoff, som er smakfull og rask å lage.
Oppskriften inneholder 120 Kalorier, 14 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-selleri, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klassisk og god gryterett laget vegetarisk! ! Bytt gjerne ut sennep med tomatpure.
Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
Stek sopp og løk gyllent i olje i en gryte, strø over mel og ha i kraft, crème fraîche og sennep og la småkoke i ca. 15 min.
Ha i paprikapulver, smak til med salt og pepper og server med ris.
Godt og enkelt!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34340)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-15
Oppdatert dato:2018-10-15