Spaghetti med egg, bacon og fløte inneholder
272 Kalorier,
27 g Karbo,
11 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Spaghetti med egg, bacon og fløte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti med egg, bacon og fløte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10950 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti med egg. bacon og fløte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 271.51 | 641.42 | Kcal |
Protein | 11.05 | 26.10 | gram |
Karbohydrat | 26.91 | 63.57 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 4.11 | gram |
Fett | 12.91 | 30.50 | gram |
Mettet fett | 4.91 | 11.60 | gram |
Salt | 0.62 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.91 | Kr 13.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 945 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en stor kjele eller dyp stekepanne. Ha i hakket løk og la det surre på svak varme under stadig omrøring i ca 5 minutter, til løken er myk, men ikke brun.
Tilsett pancetta eller bacon og la det surre i ca 10 minutter. Rør nesten hele tiden. I mellomtiden koker du pastaen i en kjele med saltet, kokende vann etter anvisningen på pakken til den er al dente.
Ha egg, crème fraîche og revet parmesan i en bolle. Kvern masse pepper over og pisk det godt sammen.
Slå vannet av pastaen og ha den i kjelen med pancetta eller bacon, og bland godt. Hell straks over eggeblandingen og bland meget godt, så sausen tykner og dekker pastaen.
Smak sausen til og fordel pastaen i fire oppvarmede skåler. Kvern litt pepper over. Serveres straks med revet parmesan ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7703)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift