Fotograf:
Matprat.no
Spekematanretning inneholder
323 Kalorier,
0 g Karbo,
25 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Spekematanretning har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spekematanretning er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11286 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spekematanretning!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 322.87 | 726.46 | Kcal |
Protein | 25.22 | 56.75 | gram |
Karbohydrat | 0.08 | 0.18 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 24.63 | 55.42 | gram |
Mettet fett | 9.81 | 22.07 | gram |
Salt | 7.21 | 16.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 29.31 | Kr 65.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Spekemat er enkelt når du inviterer til fest. Når du skal kjøpe inn spekemat til flere , krever det selvsagt litt forberedelser.
Beregn 150 g til hver. Erfaringsmessig går det mest av spekeskinke og fenalår. Skal du ha rømmegrøt som tilbehør kan du redusere mengden spekemat pr. person.
Spekeskinke og fenalår bør skjæres opp så tynt som muig. Det samme gjelder spekepølser - bortsett fra morr som bør skjæres i ca. 5 mm tykke skiver.
Spekematanretning serveres med eggerøre, potetsalat, rømme, flatbrød og gjerne frisk frukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967845)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift