Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Speltboller m. Squash og Gulerot oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Speltboller m. Squash og Gulerot



Speltboller m. Squash og Gulerot inneholder 208 Kalorier, 25 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Speltboller m. Squash og Gulerot har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Speltboller m. Squash og Gulerot er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5pakkeGjær
1dlolje
1dlcreme fraiche
2sssalt
500grreven gulrot og Squash
6dllunken melk
1kgspeltmel (siktet, grovt el. blandet)




Kalorier og næringsinnhold i Speltboller m. Squash og Gulerot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier207.504 967.55124.19Kcal
Protein8.23197.034.93gram
Karbohydrat25.16602.3315.06gram
Kostfiber4.93118.022.95gram
Fett7.12170.454.26gram
Mettet fett1.7742.371.06gram
Salt1.4434.530.86gram
Pris på oppskriftenKr 3.13Kr 74.93Kr 1.87.-
Hele oppskriften veier2 394 totalt2 394 pr porsj60 pr stk gram
Energiprosent fra karbo48,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 40 boller

Løs opp gjæren i litt lunken melk. Ha olje, creme fraiche, salt og gulerot samt squash sammen med den utrørte gjær i melken.

Speltmelet has i samtidig med at der røres/eltes. Elt deigen godt og tilsett muligvis mere mel. (Deigen skal være litt klistret).

Ha deigen tilbake i skålen og la den heve under et vått tøystykke i minst ½ time. Deretter rulles deigen til boller eller flûtes og legges på bakepapir på bakeplater.

Her etterhever bollene/flûtene så i ekstra 20 min. under våte tøystykker. Så pensles de og drysses evt. med solsikkekjerne el. sesamfrø el. hva man har lyst til. De bakes i forvarmet ovn v. 200 grader (varmluft ca. 180 grader). ca. 20-25 min.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21841)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-24
Oppdatert dato:2006-04-24
Lesere: 3831 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mjølmix.Mjølmix.
Denne retten har 234,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rotspelt rundstykker.Rotspelt rundstykker.
Denne retten har 189,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.