Fotograf:
Gilde
Spinatsuppe med svin og pochert egg inneholder
106 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Spinatsuppe med svin og pochert egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatsuppe med svin og pochert egg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
6362 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spinatsuppe med svin og pochert egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.18 | 410.02 | Kcal |
Protein | 4.62 | 17.84 | gram |
Karbohydrat | 1.02 | 3.94 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 1.24 | gram |
Fett | 9.22 | 35.60 | gram |
Mettet fett | 5.23 | 20.20 | gram |
Salt | 0.66 | 2.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.19 | Kr 20.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 545 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Spinat, løk og hvitløk freses i smøret. Ha i resten av ingrediensene og la det koke opp i 10 minutter. Kjøres i blender og smakes til med salt og pepper. Svinekjøttet krydres, stekes og legges oppi. Kok opp vann med eddik, knekk eggene oppi det kokende vannet og la dem pochere (trekke) i 5-6 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24610)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-30
Oppdatert dato:2007-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift