Fotograf:
Matprat.no
Grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt inneholder
47 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8781 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 47.16 | 564.68 | Kcal |
Protein | 2.70 | 32.33 | gram |
Karbohydrat | 2.86 | 34.24 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 13.41 | gram |
Fett | 2.52 | 30.17 | gram |
Mettet fett | 1.09 | 13.05 | gram |
Salt | 0.16 | 1.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.40 | Kr 28.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 395 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Vask brokkoli og del den i grove biter, også stilken. Skrell poteter og løk og del i terninger.
2. Kok opp buljongvannet og fløten og tilsett grønnsakene. Kok i ca. 10 minutter til alt er mørt.
3. Legg til side noen små buketter brokkoli. Resten jevner du med stavmikser direkte i kjelen.
4. Fres svinekjøttet raskt i varm panne i 2-4 minutter og dryss på salt og pepper.
5. Legg det ferdigstekte kjøttet i suppen sammen med brokkolibitene.
TIPS
Har du dårlig tid, kan du bruke en blomkål- og brokkolisuppe og tilsette stekte strimler av svinekjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21166)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-17
Oppdatert dato:2005-12-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift