Fotograf:
Mat.no
Sprø salat med bisque inneholder
150 Kalorier,
6 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Sprø salat med bisque har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprø salat med bisque er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4147 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprø salat med bisque!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.03 | 773.33 | Kcal |
Protein | 4.42 | 22.78 | gram |
Karbohydrat | 5.75 | 29.64 | gram |
Kostfiber | 0.28 | 1.44 | gram |
Fett | 10.75 | 55.41 | gram |
Mettet fett | 6.05 | 31.18 | gram |
Alkohol | 1.72 % | | | |
Salt | 0.57 | 2.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.40 | Kr 48.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 062 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Salaten: rens sjøkrepsen. Rensede haler, hoder og skall brukes i suppen. Brett ut filodeigen og lag 12 porsjonsbiter , runde eller firkantede. Legg flakene på bakepapir på stekeovnsplaten. Pensle med smør og dryss over ost. Stek som angitt på pakken
Avkjøl.
Bland sammen alt til dressingen og smak den godt til.
Vask og tørk salat og kjørvel. Legg salat og kreps mellom de stekte sprø filodeigene og drypp over dressing likke før servering.
Bisque: Del skall og hoder i små biter og fres dette med renset, grovhakket løk og tomatpure i halvparten av smøret til løken er myk. Hell over pernod og tenn på slik at blandingen blir flambert.
Slukk flammen ved å helle over eplemost og la det koke inn til halv mengde. Spe med fiskekraft og kok suppen 20-30 minutter. Kjør suppen i foodprocessor og bland inn fløten Gi suppen et oppkok og smak til med krydder. Visp inn resten av smøret og server Bisque ved siden av salaten som en forrett eller liten kveldsrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 124)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-02
Oppdatert dato:2002-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift