Sprø salat med bisque



Sprø salat med bisque oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Sprø salat med bisque inneholder 150 Kalorier, 6 g Karbo, 4 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Sprø salat med bisque har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sprø salat med bisque er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4147 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
16stksjøkreps, kokte
Spennende salater f eks rødbetesalat, marssalat osv
Frisk kjørvel
1pakkefilodeig
100grvellagret Norvegia eller edamer (gjerne 3-4 år lagret!!), revet
2ssmeierismør, smeltet

Dressing:

3ssfennikel, hakket
1ssfrisk ingefær, revet
2ssolivenolje
6ssappelsinjuice

Bisque:

Hoder og skall av sjøkreps
Ca 3,5stksjalottløk eller 1 liten løk
1stang(stenger)selleri
1tstomatpure
100grTineSmør
0,5dlpernod eller konjakk
2dleplemost
2dlhvitvin
5dlgod fiskekraft
1,5dlkremfløte
0,2tsstjerneanis, malt
Salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Sprø salat med bisque!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150.03773.33Kcal
Protein4.4222.78gram
Karbohydrat5.7529.64gram
Kostfiber0.281.44gram
Fett10.7555.41gram
Mettet fett6.0531.18gram
Alkohol1.72 %
Salt0.572.96gram
Pris på oppskriftenKr 9.40Kr 48.45Kroner
Hele oppskriften veier2 062 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,33 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Salaten: rens sjøkrepsen. Rensede haler, hoder og skall brukes i suppen. Brett ut filodeigen og lag 12 porsjonsbiter , runde eller firkantede. Legg flakene på bakepapir på stekeovnsplaten. Pensle med smør og dryss over ost. Stek som angitt på pakken
Avkjøl.

Bland sammen alt til dressingen og smak den godt til.
Vask og tørk salat og kjørvel. Legg salat og kreps mellom de stekte sprø filodeigene og drypp over dressing likke før servering. Bisque: Del skall og hoder i små biter og fres dette med renset, grovhakket løk og tomatpure i halvparten av smøret til løken er myk. Hell over pernod og tenn på slik at blandingen blir flambert.
Slukk flammen ved å helle over eplemost og la det koke inn til halv mengde. Spe med fiskekraft og kok suppen 20-30 minutter. Kjør suppen i foodprocessor og bland inn fløten Gi suppen et oppkok og smak til med krydder. Visp inn resten av smøret og server Bisque ved siden av salaten som en forrett eller liten kveldsrett.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 124)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-02
Oppdatert dato:2002-07-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprø salat med bisque.Sprø salat med bisque.
Denne retten har 150,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.