Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt egg og reker på toast inneholder
155 Kalorier,
12 g Karbo,
12 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Stekt egg og reker på toast har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt egg og reker på toast er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5598 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt egg og reker på toast!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.85 | 591.26 | Kcal |
Protein | 12.09 | 46.16 | gram |
Karbohydrat | 11.90 | 45.44 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 5.04 | gram |
Fett | 6.25 | 23.86 | gram |
Mettet fett | 2.57 | 9.81 | gram |
Salt | 0.73 | 2.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.81 | Kr 26.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 527 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggene godt sammen.
Smelt smør i en panne og stek løk, hvitløk, og chili.
Tilsett rekene og bland sammen.
Tilsett eggmassen og tomatene, stek 1 minutt slik at eggmassen stivner.
Server på ristet loff eller brød med gressløk og frisk dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23478)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-10
Oppdatert dato:2007-02-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift