Stekt flesk m/ duppe fra Åmot inneholder
188 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Stekt flesk m/ duppe fra Åmot har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt flesk m/ duppe fra Åmot er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5657 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt flesk m/ duppe fra Åmot!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.28 | 623.40 | Kcal |
Protein | 7.37 | 24.40 | gram |
Karbohydrat | 3.75 | 12.42 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.26 | gram |
Fett | 15.96 | 52.84 | gram |
Mettet fett | 6.54 | 21.65 | gram |
Salt | 0.12 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.45 | Kr 18.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 662 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær flesket i skiver, slå på kaldt vann og gi det et oppkok. Slå av vannet, stek flesket ved god varme og ta det opp når et er passe brunt. Rør melet inn i fleskefettet i panna, avkjøl panna litt, spe i mjølka og tilsett krydder og løk. Gressløk og persille kan brukes istedenfor eller sammen med løk.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18058)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-14
Oppdatert dato:2004-06-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift