Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stekt hvitting med pepperrotpoteter oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Stekt hvitting med pepperrotpoteter



Stekt hvitting med pepperrotpoteter inneholder 108 Kalorier, 9 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Stekt hvitting med pepperrotpoteter har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt hvitting med pepperrotpoteter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkmellomstore hvittinger
rugmel
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør til steking
200grskogsopp
hakket persille
750grpoteter
2dlfløte
1dlmelk
2sspersille, hakket
2sspepperrot, revet
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Stekt hvitting med pepperrotpoteter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108.06400.31Kcal
Protein4.3616.15gram
Karbohydrat8.6532.04gram
Kostfiber1.194.41gram
Fett5.9622.08gram
Mettet fett3.7713.97gram
Salt0.180.65gram
Pris på oppskriftenKr 4.63Kr 17.15Kroner
Hele oppskriften veier1 482 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med potetene. Skrell dem og skjær dem i tynne skiver. Ha dem i en kjele sammen med melk og fløte. Kok forsiktig til stivelsen i potetene tykner sausen. Rør med jevne mellomrom for å hindre fastbrenning.

Tilsett persille og pepperrot. Smak til med salt og pepper.

Mens potetene koker, tilbereder du fisken. Fileter den og fjern sidebein. Tørk den godt før du vender den i rugmel tilsatt salt og pepper. Stek den pent brun i smør.

Rens skogsopp og stek den i samme panne som fisken.

Anrett fisk, pepperrotpoteter og sopp på tallerken. Dryss med hakket persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11958)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 5621 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.