Stekt kylling med spinatpannekake inneholder
90 Kalorier,
5 g Karbo,
12 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Stekt kylling med spinatpannekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt kylling med spinatpannekake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4047 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt kylling med spinatpannekake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.60 | 647.48 | Kcal |
Protein | 12.31 | 88.96 | gram |
Karbohydrat | 4.55 | 32.88 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 4.62 | gram |
Fett | 2.32 | 16.77 | gram |
Mettet fett | 0.74 | 5.35 | gram |
Salt | 0.38 | 2.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.28 | Kr 30.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 891 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og kok potetene. vask og tørk kyllingene godt. Del dem i to og brun dem i margarin i en stor gryte eller høy panne. Strø på salt, pepper og timian og hell på vannet. Legg lokk på og la kyllingene småkoke ca. 30 minutter. La spinaten renne godt av seg.
Visp eggene godt sammen med melken og tilsett salt, pepper og muskat etter smak. Smelt margarin i en stor panne, fordel halvparten av spinaten og hell over halvparten av eggeblandingen.
Stek pannekaken ved svak varme til egget har stivnet. Hold pannekaken varm mens den andre stekes. Server kyllingen varm sammen med spinatpannekakene og de nykokte potetene. Litt paprika kan smake godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21607)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-08
Oppdatert dato:2006-03-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift