Stekt lammelever i skiver inneholder
127 Kalorier,
2 g Karbo,
21 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt lammelever i skiver har ingen allergener
Stekt lammelever i skiver er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4221 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt lammelever i skiver!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.16 | 159.59 | Kcal |
Protein | 20.62 | 25.88 | gram |
Karbohydrat | 1.99 | 2.50 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 4.08 | 5.12 | gram |
Mettet fett | 1.29 | 1.62 | gram |
Salt | 0.56 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 4.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 126 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort hinner og grove ganger. Skjær leveren i ca 1 cm tykke skiver. Fryst lever skjæres i skiver når den er halvtint.
Brun fett i en stekepanne. Legg i noen skiver om gangen og stek på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg skivene direkte på tallerken eller serveringsfat.
Kok ut pannen med litt varmt vann til sjy. Smak den eventuelt til med fløte. Hell sjyen ved siden av leverbiffene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10374)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift