Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 538 | kilojoule |
Kcal | 128 | kalorier |
Protein | 20.7 | gram |
Karbo | 2 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 4.1 | gram |
Mettet fett | 1.3 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pe | 3.8 | 127,16 | 4,08 | 20,62 | 1,99 | 3,48 |
Leverpanne av lam med bacon og sopp | 3.3 | 122,76 | 7,38 | 10,96 | 2,96 | 4,31 |
Leverkaker fra Vest-Finnmark | 4.5 | 126 | 6,32 | 14,69 | 2,44 | 5,98 |
Italiensk panne av lammelever | 4.5 | 85,77 | 3,67 | 8,5 | 4,16 | 3,06 |
Lammeleverpostei | 4.5 | 148,86 | 9,04 | 11,28 | 5,26 | 4,51 |
Levergryte med hodekål, gulrot og purre | 4 | 83,57 | 3,97 | 8,38 | 2,94 | 2,4 |
Mør | 4 | 100,21 | 2,05 | 19,89 | 0,48 | 11,9 |
Stekt lammelever med hvitløk og sitron | 3 | 134,99 | 1,6 | 8,59 | 17,24 | 7,24 |
Ovnsbakt morr | 2 | 170,06 | 12,26 | 13,05 | 1,72 | 5,02 |
Milde leverkaker | 3 | 96,34 | 3,1 | 7,83 | 8,63 | 3,02 |
Stekt lammelever i skiver | 3 | 127,16 | 4,08 | 20,62 | 1,99 | 3,48 |
Stekt lammekjøtt San Sebastian | 3 | 168,91 | 10,7 | 12,96 | 0,84 | 10,28 |
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rød | 3 | 172,67 | 9,83 | 19,17 | 1,88 | 3,63 |
Levergryte 3 | 3 | 143,66 | 6,42 | 19,57 | 1,9 | 3,5 |
Lammelever terrine | 3 | 71,49 | 2,77 | 9,62 | 1,82 | 3,38 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Blodpudding | 1567 | 375 | 20,3 | 13,8 | 32,4 |
Lever, storfe, rå | 523 | 124 | 3,2 | 20,3 | 3,5 |
Folkets svinelever | 503 | 120,21 | 3,4 | 21,4 | 0,8 |
Brødrene Ringstad Lungemos 400g | 383 | 91,53 | 4 | 13,2 | 0,5 |
Lever, kylling, rå | 561 | 133 | 4,1 | 19,1 | 5 |
Andelevermousse m/armagnac | 1798 | 429,72 | 44 | 6 | 2 |
Hjerte, rå | 450 | 107 | 3,9 | 18 | 0 |
Rema 1000 lungemos 400gr | 733 | 175,18 | 12 | 14 | 3 |
Lam hjerne rå | 510 | 121,89 | 8,58 | 10,4 | 0 |
Svin nyre rå | 418 | 99,9 | 3,25 | 16,46 | 0 |
Brødrene Ringstad Okselever ca 800g | 523 | 124,99 | 3,2 | 20,3 | 0 |
Gåselever fersk | 1922 | 459,35 | 47 | 8 | 0 |
Mydland blodpølse | 1197 | 286,08 | 15,9 | 10,4 | 24,2 |
Kalv hjerne rå | 493 | 117,82 | 8,21 | 10,32 | 0 |
Gåselever blokk 2 skiver | 1823 | 435,69 | 45 | 7 | 2 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.