Lammeleverpostei inneholder
149 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Lammeleverpostei har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammeleverpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4906 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammeleverpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.72 | 1 749.82 | Kcal |
Protein | 11.29 | 132.84 | gram |
Karbohydrat | 5.26 | 61.89 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 7.88 | gram |
Fett | 9.02 | 106.13 | gram |
Mettet fett | 2.25 | 26.47 | gram |
Salt | 1.45 | 17.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.51 | Kr 53.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 177 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,14 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(1 form à 1,5 liter)
Flå hinnen av leveren og skjær bort grove ganger. Mal leveren i food processor sammen med medisterdeig, løk, eple, ansjosfileter, krydder og mel.
Tilsett egg, melk og smeltet margarin. Farsen skal være litt grov.
Hell røren i en godt smurt form på 1,5 liter Sett den i en langpanne, dekk med aluminiumsfolie og sett pannen på nederste ribbe i stekeovnen ved 200 C. Hell kokende vann ved siden av formene.
Stek posteien i vannbadet i drøyt 1 time.
Fjern folien mot slutten av steketiden slik at posteien får litt farge på overflaten. La den bli kald i formen, løsne den rundt kantene med en kniv og hvelv den.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10385)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift