Stekt lammekjøtt San Sebastian inneholder
169 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Stekt lammekjøtt San Sebastian har ingen allergener
Stekt lammekjøtt San Sebastian er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3042 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt lammekjøtt San Sebastian!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.91 | 491.74 | Kcal |
Protein | 12.96 | 37.73 | gram |
Karbohydrat | 0.84 | 2.45 | gram |
Kostfiber | 0.13 | 0.38 | gram |
Fett | 10.70 | 31.15 | gram |
Mettet fett | 4.79 | 13.94 | gram |
Alkohol | 2.45 % | | | |
Salt | 0.22 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.28 | Kr 29.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 165 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Cordero asado de San Sebastian)
Smelt mesteparten av fettet i en tykkbunnet gryte. Skrell hvitløkfeddene, finhakk fire fedd som freses lett i fettet. Skjær lammekjøttet og lammenyren i munnfull-stykker og brun dem i hvitløkfettet. Tilsett paprika og etter et øyeblikk eller to også pepper, laurbærblad og hvitvin. Legg lokket på gryten og la innholdet stå og putre ca 30 minutter.
Smelt resten av fettet i en stekepanne sammen med det siste hvitløkfeddet og brun leveren på begge sider.
Kjør leveren gjennom kjøttkvern eller mikser sammen med hvitløkfedden. Rør denne leverfarsen opp i gryten. Tilsett eventuelt mer væske, vin eller vann etter behag, og la retten småputre enda 15 minutter. Sausen skal bli nokså tykk.
Server lammekjøttet med løskokt ris til. Gjerne også hakket hvitløk og persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6478)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift