Stekt makrell i rømme med agurksalat inneholder
75 Kalorier,
9 g Karbo,
8 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Stekt makrell i rømme med agurksalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt makrell i rømme med agurksalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8523 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt makrell i rømme med agurksalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.72 | 392.28 | Kcal |
Protein | 7.60 | 39.90 | gram |
Karbohydrat | 9.47 | 49.72 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 6.51 | gram |
Fett | 0.44 | 2.31 | gram |
Mettet fett | 0.04 | 0.21 | gram |
Salt | 0.59 | 3.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.20 | Kr 27.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 525 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha salt og pepper på fiskefiletene. La dem ligge å trekke noen minutter. Jeg bruker relativt mye salt. Skrell poteter og skjær dem i 2 på langs, slik at de blir så tynne som mulig. Hell litt olivenolje i en steikepanne med lokk . Bruk svak varme. Denne middagen skal ikke steikes, men koke i steikepannen.
Legg potetene i steikepanna og la dem koke litt under lokk før du legger fiskefiletene i panna og la det koke til potetene er møre. Lag agurksalaten mens maten koker. Ha rømme på steikepanna, rør til det blir svakt gyllent.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat nyttig
(Intern: 1497)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift