Fotograf:
Norges sjømatråd
Teriyaki- marinerte makrellfileter inneholder
116 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Teriyaki- marinerte makrellfileter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Teriyaki- marinerte makrellfileter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5432 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Teriyaki- marinerte makrellfileter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.72 | 385.78 | Kcal |
Protein | 14.37 | 47.91 | gram |
Karbohydrat | 3.08 | 10.27 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.03 | gram |
Fett | 4.05 | 13.50 | gram |
Mettet fett | 0.90 | 3.00 | gram |
Alkohol | 1.35 % | | | |
Salt | 2.33 | 7.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.67 | Kr 35.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og la den koke i 5 minutter. Avkjøl.
Pensle makrellfiletene på begge sider flere ganger med marinaden. Stek dem på grill eller tørr stekepanne i 2-3 minutter på hver side. Serveres nystekte med resten av marinaden ved siden av.
Salat og kokt jasminris smaker godt som tilbehør.
Tips
Teriyaki-marinade kan kjøpes ferdig på flaske eller du kan blande din egen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2739)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-09
Oppdatert dato:2002-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift