Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt makrell med krydderkokt rabarbra inneholder
118 Kalorier,
6 g Karbo,
13 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt makrell med krydderkokt rabarbra har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt makrell med krydderkokt rabarbra er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4675 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt makrell med krydderkokt rabarbra!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.57 | 429.48 | Kcal |
Protein | 12.89 | 47.09 | gram |
Karbohydrat | 6.36 | 23.23 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 3.25 | gram |
Fett | 4.31 | 15.74 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 4.38 | gram |
Salt | 0.14 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.90 | Kr 25.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 461 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,63 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok vann, sukker og krydder i 5 minutter. Legg i rabarbraen og kok opp.
Sett til side og la rabarbraen avkjøle i laken.
Fjern mest mulig bein fra makrellfiletene, skyll og tørk dem. Dryss med salt og pepper og stek dem med skinnsiden ned først.
Server de nystekte makrellfiletene med rabarbraen og litt av laken.
Nykokte poteter med litt balsamicoeddik over er godt tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23456)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-14
Oppdatert dato:2007-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift