Fotograf:
Norges sjømatråd
Ansjoskrydret makrell inneholder
127 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Ansjoskrydret makrell har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ansjoskrydret makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ansjoskrydret makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.48 | 368.29 | Kcal |
Protein | 9.83 | 28.40 | gram |
Karbohydrat | 4.25 | 12.28 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 2.69 | gram |
Fett | 7.70 | 22.25 | gram |
Mettet fett | 1.78 | 5.14 | gram |
Salt | 2.02 | 5.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.58 | Kr 21.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 156 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens makrellen, skjær bort hode, spor og finner. Skyll og tørk fisken godt.
Legg to ansjosfileter i buken på hver makrell. Skjær et par snitt i skinnet og vend fisken i en blanding av hvetemel og salt. Stek makrellen i en blanding av olivenolje og smør.
Legg avokado, tomat og salat i en bolle og fordel over en dressing av sitronsaft og olivenolje. Dryss over nykvernet pepper og litt salt. Skjær poteter i tynne båter og stek dem i olje i god varm stekepanne. Krydre med salt og pepper eller en annen krydderblanding du liker.
Server makrellen med salaten og stekte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23462)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-19
Oppdatert dato:2007-02-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift