Stekte epler fra Akershus inneholder
56 Kalorier,
12 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Stekte epler fra Akershus har ingen allergener
Stekte epler fra Akershus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4382 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte epler fra Akershus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.73 | 91.95 | Kcal |
Protein | 0.26 | 0.43 | gram |
Karbohydrat | 12.44 | 20.53 | gram |
Kostfiber | 1.70 | 2.81 | gram |
Fett | 0.17 | 0.28 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.89 | Kr 3.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 320 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 89,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask eplene og fjern blomst og stilk. Ikke skrell eplene, men ta ut kjernehuset. Sett dem i en ildfast form og strø sukker over eplene og i hullet.
Stek eplene i varm ovn ved 200 C til de er møre.
Server de stekte eplene lunkne eller kalde. Dryss melis over og server pisket kremfløte ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13397)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift