Strutse-stek med rødvinssaus





Strutse-stek med rødvinssaus inneholder 56 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Strutse-stek med rødvinssaus har ingen allergener
Strutse-stek med rødvinssaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grstrutsestek
2dlrødvin
5dlhønsebuljong
Sukkerkulør
fett til bruning
0,5dlportvin
maizena jevning
1dashsalt
peber

Tilbehør:

500grchampignon
250grfrisk spinat
1dashsalt
1dashpepper
2stkpærer i båter
olje til bruning
Poteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Strutse-stek med rødvinssaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55.53359.86Kcal
Protein7.8150.61gram
Karbohydrat1.6910.95gram
Kostfiber0.905.83gram
Fett0.905.83gram
Mettet fett0.281.81gram
Alkohol1.09 %
Salt0.352.29gram
Pris på oppskriftenKr 9.26Kr 60.01Kroner
Hele oppskriften veier2 592 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun kjøttet på alle sider i en gryte. Ta kjøttet opp og tilsett rødvin og portvin. Kokes ned til det halve. Legg kjøttet tilbake i gryten.
Tilsett buljong og kok under lokk ca 30 minutter til steken er svakt rosa. Vend steken av og til.
Ta kjøttet opp og la den hvile innpakket i alu.folie, mens retten gjøres ferdig.
Skum skyen for fett, jevn med meljevning og farg med sukkerkulør. Smak til med salt og pepper.

Tilbehør:
Skjær champignoner i skiver. Udkjern pærer og skjær dem i båter. Rens spinaten og gi den et oppkok i saltet vann. Drypp av i en sikt. Brun champignoner i olje på pannen.
La Skjær steken i skiver og server den med saus, tilbehør og poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3021)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04
Lesere: 3518 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.