Strutse-stek med rødvinssaus inneholder
56 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Strutse-stek med rødvinssaus har ingen allergener
Strutse-stek med rødvinssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4160 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Strutse-stek med rødvinssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.63 | 360.51 | Kcal |
Protein | 7.81 | 50.61 | gram |
Karbohydrat | 1.69 | 10.95 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 6.16 | gram |
Fett | 0.90 | 5.83 | gram |
Mettet fett | 0.28 | 1.81 | gram |
Alkohol | 1.09 % | | | |
Salt | 0.35 | 2.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.26 | Kr 60.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 592 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun kjøttet på alle sider i en gryte. Ta kjøttet opp og tilsett rødvin og portvin. Kokes ned til det halve. Legg kjøttet tilbake i gryten.
Tilsett buljong og kok under lokk ca 30 minutter til steken er svakt rosa. Vend steken av og til.
Ta kjøttet opp og la den hvile innpakket i alu.folie, mens retten gjøres ferdig.
Skum skyen for fett, jevn med meljevning og farg med sukkerkulør. Smak til med salt og pepper.
Tilbehør:
Skjær champignoner i skiver. Udkjern pærer og skjær dem i båter. Rens spinaten og gi den et oppkok i saltet vann.
Drypp av i en sikt. Brun champignoner i olje på pannen.
La
Skjær steken i skiver og server den med saus, tilbehør og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 3021)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.