Suaussat: (Grønnlandsk suppe) inneholder
40 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Suaussat: (Grønnlandsk suppe) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suaussat: (Grønnlandsk suppe) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4102 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Suaussat: (Grønnlandsk suppe)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 39.92 | 406.20 | Kcal |
Protein | 4.73 | 48.13 | gram |
Karbohydrat | 3.67 | 37.34 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 12.92 | gram |
Fett | 0.42 | 4.27 | gram |
Mettet fett | 0.09 | 0.92 | gram |
Salt | 0.04 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.05 | Kr 41.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 105 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Der beregnes ca. 1 kg kjøtt uten ben og ca. 2 kg kjøtt m/ben.
Sett det vaskede kjøtt over i kokende vann; hvis kjøttet er salt, må det utvannes først. Dypfrosset kjøtt kan legges utint i gryten, når der beregnes ekstra tid til koking.
Fjern skummet, tilsett salt, hvis kjøttet er fersk, og skum igjen. La suppen koke langsom, til kjøttet er mørt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22821)
Kategori:
Suppe
Land:
Grønland
Innlagt dato:2006-09-08
Oppdatert dato:2006-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.