Suaussat: (Grønnlandsk suppe)





Suaussat: (Grønnlandsk suppe) inneholder 39 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Suaussat: (Grønnlandsk suppe) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suaussat: (Grønnlandsk suppe) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgfersk eller saltet kjøtt av sel eller hval eller 2 kg. fersk eller saltet fugl eller fårekjøtt
3litervann (salt)
3stkgulrøtter
2stkpurrer eller 1 løk
1stkselleri eller mainepe
1kgpoteter
80grfine byggryn
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Suaussat: (Grønnlandsk suppe)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39.38400.70Kcal
Protein4.7548.33gram
Karbohydrat3.6737.34gram
Kostfiber0.969.77gram
Fett0.424.27gram
Mettet fett0.080.81gram
Salt0.040.36gram
Pris på oppskriftenKr 4.05Kr 41.21Kroner
Hele oppskriften veier6 105 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Der beregnes ca. 1 kg kjøtt uten ben og ca. 2 kg kjøtt m/ben.
Sett det vaskede kjøtt over i kokende vann; hvis kjøttet er salt, må det utvannes først. Dypfrosset kjøtt kan legges utint i gryten, når der beregnes ekstra tid til koking.
Fjern skummet, tilsett salt, hvis kjøttet er fersk, og skum igjen. La suppen koke langsom, til kjøttet er mørt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22821)
Kategori: Suppe
Land: Grønland
Innlagt dato:2006-09-08
Oppdatert dato:2006-09-08
Lesere: 2779 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.