Suaussat: (Grønnlandsk suppe)



Suaussat: (Grønnlandsk suppe) inneholder 40 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Suaussat: (Grønnlandsk suppe) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suaussat: (Grønnlandsk suppe) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 4102 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgfersk eller saltet kjøtt av sel eller hval eller 2 kg. fersk eller saltet fugl eller fårekjøtt
3litervann (salt)
3stkgulrøtter
2stkpurrer eller 1 løk
1stkselleri eller mainepe
1kgpoteter
80grfine byggryn
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Suaussat: (Grønnlandsk suppe)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39.92406.20Kcal
Protein4.7348.13gram
Karbohydrat3.6737.34gram
Kostfiber1.2712.92gram
Fett0.424.27gram
Mettet fett0.090.92gram
Salt0.040.40gram
Pris på oppskriftenKr 4.05Kr 41.21Kroner
Hele oppskriften veier6 105 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo36,77 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Der beregnes ca. 1 kg kjøtt uten ben og ca. 2 kg kjøtt m/ben.
Sett det vaskede kjøtt over i kokende vann; hvis kjøttet er salt, må det utvannes først. Dypfrosset kjøtt kan legges utint i gryten, når der beregnes ekstra tid til koking.
Fjern skummet, tilsett salt, hvis kjøttet er fersk, og skum igjen. La suppen koke langsom, til kjøttet er mørt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22821)
Kategori: Suppe
Land: Grønland
Innlagt dato:2006-09-08
Oppdatert dato:2006-09-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.