Sukkerbrød til bløtkaker inneholder
264 Kalorier,
58 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sukkerbrød til bløtkaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sukkerbrød til bløtkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6051 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sukkerbrød til bløtkaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 263.59 | 3 054.53 | 190.91 | Kcal |
Protein | 3.46 | 40.10 | 2.51 | gram |
Karbohydrat | 58.19 | 674.32 | 42.14 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 7.53 | 0.47 | gram |
Fett | 1.72 | 19.93 | 1.25 | gram |
Alkohol | 0.03 % | 0.35 | 0.02 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 5.33 | 0.33 | gram |
Salt | 0.19 | 2.24 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.14 | Kr 24.80 | Kr 1.55 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 159 totalt | 1 159 pr porsj | 72 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 88,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Eggene skilles.
Plommene piskes med sukker og vanilje, mens vannet tilsettes litt etter litt.
Tilsett mel, potetmel og bakepulver.
Stivpisk hvitene og rør forsiktig i.
Stekes i smurt og strødd rund form.
225 grader i ca 20-30 minutter. Bruk bakepinne
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966816)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift