Begynn med å blande bringebær og vann i en kjele og kok i 2 minutter. Tilsett syltesukker og kok i 2 minutter til. Avkjøl.
Arbeid sammen alle ingrediensene til deigen. Legg deigen i plastpose og la den hvile i kjøleskap i 1 time.
Trill 35 kuler av en tredjedel av deigen, og legg dem på stekeplater med bakepapir. Klem ned deigkulene og legg litt syltetøy på i midten. Klem resten av deigen med sprøytepose rundt kanten på kakene.
Stek kakene i ovnen på midterste rille ved 175 °C i ca. 7 minutter.
Rør ut melisen med litt vann og bre glasuren på kakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35091)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26