Fotograf:
Axa
Havrepannekaker er en sunnere variant av vanlige pannekaker. Hvetemelet er byttet ut med havregryn, noe som gir mer vitaminer, mineraler, fiber og protein! Med Cottage Cheese eller revet eple på pannekaken i stedet for syltetøy, har vi et måltid som det knapt går an å sammenlikne med vanlige pannekaker rent ernæringsmessig. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sunne havrepannekaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sunne havrepannekaker med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 141.69 180.57 Kcal Protein 8.84 11.27 gram Karbohydrat 11.67 14.87 gram Kostfiber 1.79 2.28 gram Fett 6.23 7.94 gram Mettet fett 1.72 2.19 gram Salt 0.97 1.23 gram Pris på oppskriften Kr 3.09 Kr 3.94 Kr .- Hele oppskriften veier 127 totalt 127 pr porsj pr stk gram Energiprosent fra karbo 32,94 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
1. Visp sammen melk og havregryn til en røre. Tilsett deretter resten av ingrediensene.
2. Stek på middels svak varme til pannekaken har stivnet og fått fin farge.
3. Server med Cottage Cheese og revet eple.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Axa
(Intern: 34641)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Innlagt dato: 2019-04-05
Oppdatert dato: 2019-04-05
Lesere:
1144 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift