Svine- og broilerkjøtt i aspic inneholder
138 Kalorier,
1 g Karbo,
19 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Svine- og broilerkjøtt i aspic har ingen allergener
Svine- og broilerkjøtt i aspic er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4241 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svine- og broilerkjøtt i aspic!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.02 | 2 992.83 | Kcal |
Protein | 18.93 | 410.48 | gram |
Karbohydrat | 0.50 | 10.84 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 3.90 | gram |
Fett | 6.66 | 144.42 | gram |
Mettet fett | 1.89 | 40.98 | gram |
Salt | 0.17 | 3.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 101.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 168 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(ca 1 1/2 kg)
Legg svineknoken i en gryte, hell vann på til det dekker. Kok opp og skum. Tilsett 2 ts salt pr. liter vann.
Skrell løken. Legg den hel i gryten sammen med alt krydderet. Kok på svak varme under lokk ca. 1 time.
Del broileren i to, legg den i gryten og videre ca. 30 minutter.
Ta kjøttet opp og la det kjølne. Sil kraften, kok den inn til ca 1 liter.
Legg gelatinplatene i litt kaldt vann. Fjern svor, skinn og ben fra fleskeknoke og broiler. Skjær kjøttet i fine strimler.
Kok kraften opp på nytt. Klem vannet av gelatinen, la den smelte i den varme kraften.
Legg kjøttet i kraften. Skyll passende former i vann, fordel alt i formene. La alt stivne på et kjølig sted.
Dypp formene et øyeblikk i varmt vann, hvelv ut på fat og pynt med erter og persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8223)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift