Fotograf:
Matprat.no
Butterdeig og skinkefirkanter inneholder
233 Kalorier,
11 g Karbo,
13 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Butterdeig og skinkefirkanter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Butterdeig og skinkefirkanter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Butterdeig og skinkefirkanter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 232.69 | 855.86 | Kcal |
Protein | 13.30 | 48.92 | gram |
Karbohydrat | 10.55 | 38.80 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 3.38 | gram |
Fett | 15.05 | 55.36 | gram |
Mettet fett | 8.22 | 30.23 | gram |
Salt | 1.90 | 6.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.98 | Kr 36.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 471 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
1. Tin butterdeigsplatene. Del hver plate i to og kjevle ut til firkanter på melet bakebord. Det skal være litt tykkelse på butterdeigsfirkantene.
2. Tilsett 1 ss Philadelphia i midten av hver firkant.
3. Skjær vårløken i tynne skiver og skinken i biter. Bland dette sammen og fordel over Philadelphiaen. Ha over en skive mozarella og dryss over med salt og pepper.
4. Pensle deigen rundt fyllet med eggeplomme. Brett hvert hjørne inn mot midten. Stek ved 200°C i ca 15 minutter, til firkantene har hevet seg og fått en gyllen farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20757)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-05
Oppdatert dato:2005-11-05
Lesere:
8933 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift