Fotograf:
Knut Pettersen
En frokost i asiatisk stil. Her stekte vi skinkeskiver som var panert. Veldig godt. Ellers brukte vi ferdig kokt ris fra kjøleskapet Oppskriften inneholder
154 Kalorier,
11 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frokost med hvitløkris, stekt skinke og egg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3234 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frokost med hvitløkris. stekt skinke og egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.70 | 978.98 | Kcal |
Protein | 12.51 | 79.68 | gram |
Karbohydrat | 11.14 | 70.96 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 5.92 | gram |
Fett | 6.36 | 40.51 | gram |
Mettet fett | 1.82 | 11.59 | gram |
Salt | 1.23 | 7.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.11 | Kr 38.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 637 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det kan være lurt å bruke 2 stekepanner her.
Varm litt olje i en stekepanne. Ha i risen sammen med hakket hvitløk. Smak evt til med litt salt og pepper. Man kan og ha i litt hakket vanlig løk her. La det surre under omrøring til det er gjennomvarmt og løken er gylden.
Dobbeltpanér skinkeskivene, dvs. dypp de først i salt/hvetemelblanding, så i sammenpisket egg og til slutt i malt brød. Stekes lett i stekepannen.
Stek ett vanlig speilegg.
Server frokosten med chilisaus. Og en kopp svart kaffe.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 32029)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Innlagt dato:2015-05-30
Oppdatert dato:2015-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift