Syltede nyper inneholder
120 Kalorier,
27 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltede nyper har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltede nyper er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10312 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltede nyper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.94 | 2 593.10 | Kcal |
Protein | 0.36 | 7.78 | gram |
Karbohydrat | 27.21 | 588.28 | gram |
Kostfiber | 3.75 | 81.08 | gram |
Fett | 0.24 | 5.19 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.77 | Kr 59.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 162 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 90,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens nypene for blomst og stilk og pirk ut frøene gjennom hullet etter blomsterfestet. Skyll nypene godt og sil dem.
Kok opp laken og la den koke et par minutter.
Legg nypene i den kokende laken og fortsett kokingen til nypene blir møre, ca 30 minutter.
Ta dem opp etter hvert som de blir møre, og legg dem i sylteglasset. Hell over laken og avkjøl.
Lukk glasset og oppbevar nypene kaldt.
Syltede nyper serveres til stekt kjøtt og fugl. Kan også hakkes og blandes i salater, eller som pynt på smørbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9463)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift