Fotograf:
Matprat.no
Tradisjonellt tilbehør. Passer til det meste av kjøttretter + som pynt på brødskiver. Oppskriften inneholder
85 Kalorier,
19 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltede rødbeter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 21 lesere
Lesere:
28826 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltede rødbeter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.64 | 585.50 | Kcal |
Protein | 0.98 | 6.78 | gram |
Karbohydrat | 19.08 | 131.99 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 10.86 | gram |
Fett | 0.14 | 0.97 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 0.35 | gram |
Salt | 0.04 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.62 | Kr 18.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 692 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 90,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rødbetene vaskes og kokes møre i vann. Skrelles og skjæres i skiver. Legg rødbetene i en krukke, dryss karve mellom skivene. Kok opp eddik og sukker, hell laken over rødbetene. Bind plast over krukken.
Det er viktig at man ikke skjærer i rødbetene før de kokes, da mister de nemlig fargen under kokingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9465)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-07-02
Oppdatert dato:2014-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift