Fotograf:Rosemarie Pettersen Syltet løk hadde vi ikke prøvd før. Ganske enkelt å lage, men krever at man orker lukten av eddik når dette koker. Slikt som jeg overlater til kona som liker dette. Men når det er ferdig så lager det prikken over i'n på mange forskjellige retter. Du kan gjerne redusere mengder for mindre porsjon, men det kan oppbevares lenge i kjøleskap
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Syltet løk med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
53.20
311.22
Kcal
Protein
0.90
5.27
gram
Karbohydrat
11.40
66.69
gram
Kostfiber
1.64
9.59
gram
Fett
0.08
0.47
gram
Mettet fett
0.00
0.00
gram
Salt
0.00
0.03
gram
Pris på oppskriften
Kr 2.83
Kr 16.56
Kr
.-
Hele oppskriften veier
585 totalt
585 pr porsj
pr stk
gram
Lavkarbo energi er
85,71 %
Fremgangsmåte:
Eddik, vann og sukker kokes opp i en liten gryte. Ha i løken og la den surre til den er myk, ca 3-5 minutter. Fint tilbehør til mye bla grillmat. Kan og brukes i tacos
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34214)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konservering Innlagt dato:2018-08-04
Oppdatert dato:2018-08-04
Lesere: 901 totalt.