Fotograf:Rosemarie Pettersen Syltet løk hadde vi ikke prøvd før. Ganske enkelt å lage, men krever at man orker lukten av eddik når dette koker. Slikt som jeg overlater til kona som liker dette. Men når det er ferdig så lager det prikken over i'n på mange forskjellige retter. Du kan gjerne redusere mengder for mindre porsjon, men det kan oppbevares lenge i kjøleskap
Eddik, vann og sukker kokes opp i en liten gryte. Ha i løken og la den surre til den er myk, ca 3-5 minutter. Fint tilbehør til mye bla grillmat. Kan og brukes i tacos
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34214)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konservering Innlagt dato:2018-08-04
Oppdatert dato:2018-08-04