Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker inneholder
131 Kalorier,
21 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med ertesaus. asparges og bondevikker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.60 | 635.21 | Kcal |
Protein | 6.58 | 32.00 | gram |
Karbohydrat | 21.20 | 103.11 | gram |
Kostfiber | 4.61 | 22.42 | gram |
Fett | 1.14 | 5.54 | gram |
Mettet fett | 0.23 | 1.12 | gram |
Salt | 0.15 | 0.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.21 | Kr 25.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 946 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en gryte. Ha i hvitløk og vårløk og la det surre 2-3 minutter til det er mykt.
Tilsett erter, en tredjedel av aspargesen, salvie, sitronsaft og buljong eller vann. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 10 minutter til det er mykt. Kjør det hele til en jevn blanding i matmølle.
Fjern i mellomtiden belgene fra bondevikkene og kast dem. Skjær resten av aspargesen i 5 cm lange biter, kast eventuelle seige stilker og forvell dem i et par minutter i kokende vann.
Kok tagliatellen i ca 10 minutter i saltet vann til den er ferdig. Avrennes godt.
Ha kokt asparges og bønner i sausen og varm opp. Rør inn yoghurten. Bland sausen med tagliatellen, pynt med noen salvieblader og server omgående.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6028)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.