Tantesuppe inneholder
91 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tantesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tantesuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3813 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tantesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.32 | 316.37 | Kcal |
Protein | 4.60 | 15.94 | gram |
Karbohydrat | 8.52 | 29.52 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 0.87 | gram |
Fett | 4.26 | 14.76 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 7.17 | gram |
Salt | 0.63 | 2.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.63 | Kr 9.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 693 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis i suppebollen. Kok opp melken med smakstilsetninger. Rør ut potetmelet i litt kald melk. Ha jevningen i den kokende melken og gi det et oppkok.
Hell den varme melken i bollen med eggedosis. Visp kraftig hele tiden. De stivpiskede eggehvitene legges i klatter i den varme suppen. Legg lokk over og la det stå 2-3 minutter.
Server tantesuppen med sukkerkavringer til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13389)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift