Fotograf:
Eva Brænd
Mantecato er en typisk italiensk rett, og serveres som snacks til den italienske musserende vinen Prosecco. Perfekt til tapas eller forrett. Oppskriften inneholder
248 Kalorier,
14 g Karbo,
31 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tørrfisk - Italiensk Mantecato er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4219 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tørrfisk - Italiensk Mantecato!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 247.96 | 433.43 | Kcal |
Protein | 31.33 | 54.76 | gram |
Karbohydrat | 13.72 | 23.98 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 1.80 | gram |
Fett | 7.30 | 12.76 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 3.65 | gram |
Salt | 0.27 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.32 | Kr 25.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 699 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok fisken i melk sammen med hakket hvitløk til den er mør.
Ta den opp av melken og visp fisken med håndvisp til den faller godt fra hverandre.
Rør fisken i maskin med elteklør. Spe med olje og fløte til en fin mos.
Start med minste mengde olje og fløte og spe i etter hvert. La maskinen gå i minst 30 minutter, så mosen blir godt arbeidet og jevn.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft og rør inn persille like før servering.
Del loffskivene i to eller fire og legg tørrfiskmos på skivene og topp med en liten tomatbåt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28912)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Italia
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift