Tørrfisk - Italiensk Mantecato



Tørrfisk - Italiensk Mantecato oppskrift.
Fotograf: Eva Brænd
Mantecato er en typisk italiensk rett, og serveres som snacks til den italienske musserende vinen Prosecco. Perfekt til tapas eller forrett.

Oppskriften inneholder 248 Kalorier, 14 g Karbo, 31 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tørrfisk - Italiensk Mantecato er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4219 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grtørrfisk, utvannet og renset
2dlmelk
1feddhvitløk
3ssolivenolje
3sskremfløte
salt og pepper
0,25stksitron
1sspersille, frisk
4skive(r)loff
tomat




Næringsdeklarasjon for Tørrfisk - Italiensk Mantecato!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier247.96433.43Kcal
Protein31.3354.76gram
Karbohydrat13.7223.98gram
Kostfiber1.031.80gram
Fett7.3012.76gram
Mettet fett2.093.65gram
Salt0.270.48gram
Pris på oppskriftenKr 14.32Kr 25.03Kroner
Hele oppskriften veier699 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo22,13 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok fisken i melk sammen med hakket hvitløk til den er mør.
Ta den opp av melken og visp fisken med håndvisp til den faller godt fra hverandre.
Rør fisken i maskin med elteklør. Spe med olje og fløte til en fin mos. Start med minste mengde olje og fløte og spe i etter hvert. La maskinen gå i minst 30 minutter, så mosen blir godt arbeidet og jevn.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft og rør inn persille like før servering. Del loffskivene i to eller fire og legg tørrfiskmos på skivene og topp med en liten tomatbåt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28912)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Italia
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørrfisk - Italiensk Mantecato.Tørrfisk - Italiensk Mantecato.
Denne retten har 247,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ristet brød med tørrfisk.Ristet brød med tørrfisk.
Denne retten har 366,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.