Fotograf:
Melk.no
Hva er vel bedre enn hjemmelaget eplekake? Oppskriften inneholder
207 Kalorier,
30 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torils eplekake i langpanne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6472 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Torils eplekake i langpanne med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 206.84 | 6 840.86 | 427.55 | Kcal |
Protein | 3.42 | 113.11 | 7.07 | gram |
Karbohydrat | 30.28 | 1 001.46 | 62.59 | gram |
Kostfiber | 2.36 | 78.05 | 4.88 | gram |
Fett | 7.48 | 247.39 | 15.46 | gram |
Mettet fett | 4.35 | 143.87 | 8.99 | gram |
Salt | 0.36 | 11.86 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.39 | Kr 79.04 | Kr 4.94 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 307 totalt | 3 307 pr porsj | 207 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Rør sukker og smør sammen til det blir hvitt. Bland inn egg, mel, bakepulver og melk.
Kle langpannen med bakepapir og hell i røren.
Skrell eplene, skjær dem i båter og legg dem oppå. Strø sukker og kanel over, og stek kaken.
Bruk en langpanne (se an størrelsen etter antall porsjoner).
I stekeovnen på midterste rille på 200 °C i 40 - 45 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28437)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-06
Oppdatert dato:2013-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift